BRICKS NEVER DIE.

Er is al veel geschreven over de noodzaak van online voor je winkel en we onderkennen allemaal het belang van de “clicks”, maar onderschat niet de kracht van ‘bricks’. 

In tegenstelling tot eerdere geluiden is ‘beleving’ niet het sleutelwoord, maar het direct meenemen van de artikelen het belangrijkste argument om bij jou in de winkel aankopen te doen. “Blijkbaar heeft de consument een grotere behoefte aan efficiënt winkelen en verliest ‘funshoppen’ aan populariteit”

Dat heeft gevolgen voor de inrichting en uitstraling van je winkel. Sfeer, comfort en amusement vormen samen niet meer de noodzakelijke basis, maar de mogelijkheid om producten te proberen, goed advies en snelle verkoop zijn succes factoren. Duidelijk communiceren met je (potentiële) klant is daarbij essentieel. 

Op websites en social media wordt kort en krachtig gecommuniceerd. Vertellen wat je hebt. Dat gebeurt in de winkels en etalages nog te weinig en helaas niet opvallend genoeg.

VitrineMedia is een wereldspeler op het gebied van statische LED verlichte displays en dynamische LCD displays en software. Met de producten van VitrineMedia communiceer je wèl op een opvallende manier met je klanten, waarbij de producten van VitrineMedia gebruik maken van zeer helder licht wat het gedrag van mensen actief beïnvloedt.

PRODUCTEN

INSPIRATIE

WEBSHOP

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Official distributor of VitrineMedia

MAUHAUS | Postbus 4122, 5604 EC Eindhoven NL | E info@mauhaus.nl | T +31(0)6 255 65 876 | BTW nr. NL001805826B86 | KvK nr. 65822110